head_index.jpg

Hem DJ Gugge DJ till... Denon DJ Guide Ljud & Ljus DJ Tips Kontakt
Bröllop Företagsevent Video DJ Födelsedagsfester Disputationer Nationer & Gasquer Nattklubbar
Nationer & Gasquer

Det är något speciellt att spela på Uppsalas Nationer. Studenter på universitetet kan festa och de är alltid glada och trevliga. Jag har under många år haft äran att jobba på några av Nationerna, både på deras klubbar, gasqrer och uthyrningar. Jag är en av de få nu aktiva DJ's som har spelat på vårbalen på Göteborgs och dessa spelningar är oförglömliga. Som DJ så försöker jag alltid göra det bästa för gästerna utifrån de guide lines man fått av Nationen. Med det menar jag att jag alltid oberoende om jag ska spela på ett mainstream golv, schlager golv eller ett RnB golv kommer att göra det bästa för att studenterna ska trivas. Det är de gångerna som man har liten publik som skillnaden mellan oss DJ's blir som tydligast. Med den erfarenhet jag har av musik så kan jag alltid anpassa mitt musikval till vad gästerna vill höra och dansa till.
Jag började som Student DJ redan 1997 då jag själv pluggade på ingengörsprogrammen, 1998 så körde jag min första champange galopp på på Västgöta Nation. Jag har bland annat varit DJ på Vinyl på V-dala, jag har spelat på Gasqer på Smålands och Göteborgs. Jag har spelat på uthyrningar på ÖG osv.

Så är ni klubbverkare eller 2 eller 3 q och söker en DJ till någon gasq eller ett annat student arrangemang så kontakta mig för prisuppgift

Copyright 2009 Co.