Teknik

Bra teknik, lika viktigt som en bra DJ

PA

Sedan 2020 så levererar DJ Gugge sitt ljud med hjälp av en av värdens bästa ljudanläggningar i sin klass. Det är från Nexo och görs i Frankrike och modellen PS 10/LS600.

Nexo PS serien är ett av de system som många proffs i branschen väljer då man ska ha ett system som är litet och smidigt, som spelar högt för sin storlek samt låter fantastiskt. PS Serien har funnits på marknaden sedan 1995 och 2009 uppdaterades den till R2 serien som är en uppdaterad förfinad version av den tidigare otroligt välspelande lådan. PS10 topparna är 10” bestyckade lådor som klarar att spela 132 dB peak, samt LS600 basarna som är bestyckade med 15” element och spelar 138 dB peak.

Tekniken utvecklas också fort, och i dagens digitala värd så kan man också göra ljudet ännu bättre med rätt teknik. Så en Processor som kontrollerar ljudet och skyddat högtalarna från att spela orent behövs. 2016 så släppte då Nexo deras senaste processor till PS Serien som heter Nexo DTD Digital TD, samt slutsteget DTDAMP 4x1.3.

DJ Utrustning

Sedan 2018 så arbetar DJ Gugge med Pioneer DJ som DJ utrustning och dess DJ Kontroller DDJ 1ooo, samt en Apple Macbook Pro med Pioneer DJ's mjukvara Rekordbox.

  • Pioneer DJ DDJ-1000 DJ Controller
  • Pioneer DJ DDJ-XP1 DJ Controller
  • Pioneer DJ HDJ-X10

Ljus

Idag så är allt ljud LED baserat och styrs av ett DMX interface från Pioneer och DJ mjukvaran Rekordbox för att få ljudet i takt med musiken som spelas.

- Pioneer RB-DMX1 DMX styrning
- 4x LED PAR 56 från ADJ
- 4x LED BARS från ADJ
- 2x ADJ LED Scanner
- 2x ADJ LED Barrel

Hyra av Teknik?

I samarbete med United-DJ så erbjuder vi möjlighet att hyra teknik till utvalda kunder som bröllopspar, Festvåningar, Studentnationer eller andra DJ som behöver en ljud/ljus rigg till just dessa typer av lokaler. Ljud/ljusriggar hyrs inte ut till rena privatfester eller privata klubbspelningar! Kontaka oss för mer information.

Från och med år 2021 så har DJ Gugge slutat ta bokningar på Bröllops spelningar pga familjeskäl att ha helgerna lediga för familjen.
Företagsevent delen fortsätter som förut.