Event & Party DJ

Event & Party DJ

Söker ni underhållning som passar de flesta till er kickoff, releasefest, sommarfest eller julfest så kan jag som DJ vara ett alternativ. Vill ni både ha ett livband som varvas med en Dj så går det också utmärkt.

Jag har bred erfarenhet att jobba på företagsfester både med och utan liveband. Efter bokning så diskuterar vi gemensamt igenom upplägget på kvällen i form av musikval och tider.

Ljud och Ljus kan ordnas antingen via partners om det är större event eller vid mindre event så har jag anläggning som passar. I Uppsala så har jag genom åren arbetat med de flesta ljud/ljus företagen så som Scenteknik, Audio Light Design eller Konsertteknik, vilket innebär att samarbetet mellan oss är oss är smidigt och enkelt.

Som en extra twist så kan jag även köra musikvideos (VideoDJ). Jag har de flesta populara låtarna från 70, 80, 90 talet även med musikvideo om ni vill ha någon tema på festen.

Jag har gjort event i bland annat Fyrishov, Uppsala slott, UKK, Norrlands Nations Fest och Konferens till företagslokaler samt även klädbutiksinvigningar.